Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megjött Mia, Szófia, Samu és a többiek

Íme az anyakönyvi hírek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

SZÜLETÉS: 

Náray Attila Ferenc és Toki Nikolett fia: Sámuel, Polgár András Szabolcs és Horváth Zita Zsófia fia: Péter András, Orosz Márió Antal és Mákos Henriett leánya: Lotti Emili, Csizmazia Endre és Velekei Dominika leánya: Boglárka, Kiss Tamás és dr. Ignácz Ágnes leánya: Ágnes, Fábián Tamás és Pingiczer Tímea fia: Dániel, Bándoli Gábor és Szalai Judit fia: Gábor, Kovács József és Varga Cecília leánya: Elena Róza, Völgyi Márton és Vörös Enikő fia: Jankó, Vajkovics Balázs és  Biró Nikolett fia: Mór, Rosca György és Árgyelán Beáta Erika leánya: Nadin, Gargya Péter és Nagy Tünde fia: Levente, Mód István és Kis-Iván Tamara leánya: Mia, Czech Tamás Ferenc és Rostás Mónika leánya: Tamara Terézia, Dominek Roland és Tömböly Ivett leánya: Mia, Sebestyén Bálint és dr. Liszta Dorottya fia: Bálint, Varga Krisztián és Bognár Tamara leánya: Szófia, Csizmazia Zsolt és Horkay Vivien leánya: Gréta, Mészáros Róbert és Varga Adrienn leánya: Gréta, Szőke Tamás és Kabai Tímea fia: Vilmos, Horváth Alex és Horváth Ramóna Rozália leánya: Norina Léna, Rátz Dániel és Hütter Szilvia leánya: Natália, Tankó György és Buti Rita Orsolya fia: Gergely György.

HÁZASSÁG:

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Somogyvári Csaba és Nagy Tímea, Szijjártó András és Tátrai Rita Eszter, Gecző András és Németh Brigitta, Lukács Máté és Fülöp Orsolya, Kiss Péter és Kováts Klaudia, Takács Tamás és Takács Dóra, Kozma Benjamin Péter és Miklós Veronika.

HALÁLESET: 

Kassai Károly, Bíró Mihályné Mester Ilona Rozália, Bazsó Péter, Lakatosné Horváth Katalin Etelka, Hajas Ferencné Sütő Margit, Márton Antal, Zubrits István, Ár János, Csonka Elemér István, Horváth József, Komálovics Géza, Molnár Csaba, Németh József, Batyi Antalné Vass Gabriella Piroska.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés