Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Korlátozná-e azokat, akiknek nincs védettségi igazolványa?

Egyre erősebbek az ilyen hangok. Megkérdeztük a szombathelyieket, mi a véleményük a járványszakemberek javaslatairól.

Több magyar vezető virológus szerint védettségi igazolványhoz kellene kötni a vendéglátóhelyek és a szórakozóhelyek látogatását.

Az egyre több fertőzött Miért robbant be most nálunk a negyedik hullám? November 03. 11:26 miatt, Boldogkői Zsolt és Rusvai Miklós járványszakemberek szerint az oltatlanokat kellene szigorúan korlátozni. Az oltatlanok korlátozását javasolja egy virológus November 05. 07:22 Ők azt javasolják, hogy számukra legyen este 8 vagy 10 után kijárási korlátozás, továbbá tiltsák meg a tömegközlekedési eszközök használatát.

Pénteken érkezett a hír: Kitiltják az oltatlanokat egy sor helyről egy német tartományban November 05. 17:46 a németországi Szászországban hétfőtől az oltatlanok nem léphetnek be a szabadidő eltöltésére szolgáló intézmények és a kulturális intézmények zárt részeire, így például nem mehetnek vendéglőbe, moziba, szórakozóhelyre, vagy könyvtárba, múzeumba.

Most megkérdeztük a szombathelyieket, nekik mi a véleményük erről.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video

Tovább az oldalra