Korlátozná-e azokat, akiknek nincs védettségi igazolványa?

Egyre erősebbek az ilyen hangok. Megkérdeztük a szombathelyieket, mi a véleményük a járványszakemberek javaslatairól.

Több magyar vezető virológus szerint védettségi igazolványhoz kellene kötni a vendéglátóhelyek és a szórakozóhelyek látogatását.

Az egyre több fertőzött Miért robbant be most nálunk a negyedik hullám? 2021. November 03. 11:26 miatt, Boldogkői Zsolt és Rusvai Miklós járványszakemberek szerint az oltatlanokat kellene szigorúan korlátozni. Az oltatlanok korlátozását javasolja egy virológus 2021. November 05. 07:22 Ők azt javasolják, hogy számukra legyen este 8 vagy 10 után kijárási korlátozás, továbbá tiltsák meg a tömegközlekedési eszközök használatát.

Pénteken érkezett a hír: Kitiltják az oltatlanokat egy sor helyről egy német tartományban 2021. November 05. 17:46 a németországi Szászországban hétfőtől az oltatlanok nem léphetnek be a szabadidő eltöltésére szolgáló intézmények és a kulturális intézmények zárt részeire, így például nem mehetnek vendéglőbe, moziba, szórakozóhelyre, vagy könyvtárba, múzeumba.

Most megkérdeztük a szombathelyieket, nekik mi a véleményük erről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video