Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Egy Mikulást azért találtunk a szombathelyi Fő téren

Pillanatok alatt beindult a szelfigyár.

Vasárnap délután négy órakor kimentünk a szombathelyi főtérre, hogy megnézzük, megjött-e már az adventi vásárba a Mikulás.

Jó hideg volt, de legalább az eső elállt - ki is jöttek sokan nézelődni, és láss csodát, megjött a Mikulás. A jelek szerint a nagy pocakját valahol elhagyta, vagy az is lehet, hogy fogyókúrázik. Ám a járókelők is is nagyon elégedettek voltak vele, mert csokit osztogatott nekik.

Megérkezett a Mikulás Szombathelyre
Kattints a képre, ha megszeretnéd nézni a galériát az idei Mikulásról
Horváth Zsolt

A szombathelyi Mikulás nagyon bőkezű Mikulás volt, mert nem csak a gyerekeket jutalmazta, hanem az arra járók többsége, sőt még az árusok is kaptak a puttonyából ajándékot.

Nem csoda, ha a Mikulás érkezése pillanatok alatt felbolygatta a Fő téri adventi vásárt, és beindította a szelfigyárat. A fiatalok szinte megrohamozták, és a kisgyerek is bátran fotózkodtak vele. (Ezek szerint az idén mindenki jó volt.)

Megérkezett a Mikulás Szombathelyre
Kattints a képre, ha meg szeretnéd nézni a galériát az idei Mikulásról
Horváth Zsolt

Azt hallottuk, hogy estére a szombathelyi Mikulás olyannyira elfáradt, hogy rénszarvasai és manói helyett a szombathelyi DK-sok szálltak be a szaloncukor osztogatásba. Mert mint kiderült, bizony, ő egy pártos Mikulás volt. Már sokadszorra hívják őt DK-sok a Fő térre, de szerencsére a ruhája sem lett piros helyett kék, és pártszórólapokat sem osztogatott.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely