Indul a szavazás a Nyugat.hu instagramos karácsonyi fotópályázatán - Ne maradj le!

A kilenc, ünnepi hangulatot megörökítő versenyzői fotóra december 16-22. között szavazhattok lájkokkal az Instagram oldalunkon.

Az Instagramon beérkezett fényképek közül közül szerkesztőségünk kiválasztotta a legjobbakat, amelyeket közzé is tettünk ma Instagram-oldalunkon, ahol lájkokkal szavazhattok egy hétig, hogy eldöntsétek, ki kapta el a legjobban az ünnepi hangulatot.

A nyertes fényképet közzétesszük a Nyugat.hu-n, a Facebookon és az Instagramon is, a készítőjét pedig megilleti a dicsőség és a hírnév, valamint ezen felül szerkesztőségünkben átvehet 3 rúd Mészáros Cukrászda által készített bejglit és egy Nyugat.hu-s pólót.

A játék december 22-ig tart.

Tehát, a dolgod egyszerű:

 • Kövesd a Nyugat.hu-t az Instagramon!
 • Dec 16-22. – Lájkold a Nyugat.hu Instagram-oldalán közzétett versenyzői képek legjobbját
 • Dec 23. - díjkiosztó: dicsőség és hírnév, valamint 3 rúd Mészáros Cukrászda által készített bejgli és egy remekbe szabott Nyugat.hu-s póló
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Egyéb