Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megkezdődött az őszi nagytakarítás Szombathelyen

Úgynevezett komplex takarításba kezdtek Szombathelyen: ma a Váci Mihály utca, 8-án a belváros kerül sorra.

November 3-án reggeltől egészen délig a Váci Mihály utcában takarítottak a SZOVA és a SZOMPARK munkatársai. Az utcát a közterület-felügyelők segítségével már előző este lezárták a parkoló gépjárművek elől, így a seprőautó hozzáfért a szegélyek melletti területekhez is. Közben a járdát egy kisebb gép takarította. Az avart kézi erővel is szedik, és a lefolyókat is megszabadítják az évtizedes kosztól.

Nagy Jácint / Savaria Fórum

"Hivatalba lépésekor az új városvezetés azt ígérte, több pénzt és figyelmet fordít a köztisztaságra" - emlékeztetett helyszíni sajtótájékoztatóján Horváth Soma alpolgármester, az érintett körzet képviselője, majd hozzátette: "A SZOVA Zrt.-nek és a SZOMPARK-nak van egy szokásos ütemterve, ami alapján végzik a munkálatokat. De tavaly ősszel úgy döntöttünk, hogy indítunk egy köztisztasági akciót, amiben a város forgalmas útjait, az őszi időszakban azokat, ahol nagyobb fák vannak, tavasszal a forgalmasabb útvonalakat komplexen megtakarítjuk. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor egy nagyobb egységgel vonul ki a SZOVA."

Nagy Jácint / Savaria Fórum

Ezúttal három gép és hat munkatársuk takarított, a SZOMPARK pedig több mint tíz géppel vonult fel a Váci Mihály utcában. Az utcatakarítás a belvárosi tereken folytatódik november 8-án.

Nagy Jácint / Savaria Fórum

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra