Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megkezdődött az új parkolók építése a Derkovits-lakótelepen

Aminek nemcsak a lakók, de mindkét politikai oldal örül.

A politika egyre jobban áttevődik az internetre, és azon belül is a közösségi oldalakra. Így például mi is onnan szereztünk tudomást, hogy Szombathelyen a Derkovits-lakótelepen végre megkezdődött a parkolók építése.

74 új parkoló létesül 68 millió forintból úgy, hogy közben a zöld terület is rendezettebbé válik

– olvasható a videóhoz melletti szövegben.

László Győző városi képviselő köszönet mond Horváth Somának, a körzet jelenlegi és Czeglédy Csaba korábbi képviselőjének, merthogy az ő ötletük volt a parkoló megterveztetése.

A baloldali politikusok abban bíznak, hogy a beruházás jelentősen enyhíti a városrész valóban nagyon nehéz közlekedési problémáit.

Szintén Facebookon jelentette be a munkák megkezdését Lendvai Ferenc, a Fidesz városi frakciójának a vezetője.

Szombathely fejlődik! Ahogy néhány hónapja megígértük, ma elkezdődött a Váci Mihály utca - Kodály Zoltán utca – Perint-patak közti zöldterületen tervezett 74 új parkoló építése. Sajtónyilvánosan átadtuk a munkaterületet a kivitelezőnek

! – írja Lendvai Ferenc.

Lapunk természetesen (?) nem kapott meghívót az eseményre, így most rugózhatnánk a „sajtónyilvános” szó fogalmán, de ehelyett inkább mi is örülünk a parkolóknak.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra