Meglepetéssel várja a gyerekeket a celldömölki vasútállomáson (is) a MÁV

Vasárnap gyereknap, programokkal és további meglepetésekkel készül a 14 év alattiaknak a cégcsoport.

Programokkal és meglepetésekkel is készül a MÁV-Volán-csoport gyermeknap alkalmából a hétvégén.

A Gyermekvasúton programokkal, a balatonfenyvesi kisvasúton, Celldömölk vasútállomáson és a Balaton InterCity vonatok étkezőkocsiján meglepetéssel várják a gyerekeket vasárnap, a Vasúttörténeti Parkban pedig kétnapos rendezvény lesz a hétvégén - közölte a MÁV Zrt. pénteken az MTI-vel.

A Vasúttörténeti Parkban interaktív bűvészműsor, gyermekelőadás, utazó planetárium, bábkoncert és közlekedésbiztonsági programok is várják a családokat. A Volánbusz alternatív hajtású buszt, a MÁV a legfontosabb vasútbiztonsági szabályokat mutatja be.

A Gyermekvasúton a vonatok a szokásosnál sűrűbb menetrend szerint közlekednek. A programok között tudományos kísérletek, zsonglőrbemutató, bűvészműsor és zenés előadás is szerepel. Az érdeklődők többek között megnézhetnek egy tűzoltóautót és felszállhatnak egy nosztalgiabuszra is.

Celldömölk vasútállomáson, a balatonfenyvesi kisvasúton és a Balaton InterCity járatok étkezőkocsijaiban vasárnap a 14 év alatti utasokat meglepetéssel várják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek