Megmérgezték egymást a gyerekek Sárvár egyik iskolájában

Alsó tagozaton történhetett az eset.

Ma kora délután olvasói levelet kaptunk, ami arról tájékoztatott bennünket, hogy Sárvár egyik általános iskolájában „alsó tagozatos gyerekek meg akarták mérgezni az osztálytársukat”.

A levélben mind az iskola neve szerepel, de a megerősítés előtt egyelőre ezt nem tesszük közzé.

Az említett iskolában azt mondták, sem az igazgató, sem a helyettesek nem elérhetőek, és az érintett tankerületben a sokadik kísérletünkre sem vették fel a telefont.

A Vas megyei rendőrség ugyanakkor megerősítette a hírt:

A Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit

- közölte lapunkkal Seffer Lilla megbízott sajtóreferens.

Ha valakinek további információja van, kérjük hívjon minket a (94) 505-545-os szerkesztőségi számon vagy küldjön üzenet a jelentem nyugat.hu e-mail címre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet