Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megmutatjuk, mi okozta a nagy közlekedési káoszt a 86-os úton

Teljes szélességében lezárták a főutat Egyházasrádóc közelében.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Teljes útlezárás Vas megyében - frissített July 30. 13:57 , a rendőrség pénteken kora délután lezárta a 86-os számú főutat Egyházasrádócnál.

A forgalmat Nemesrempehollóson át, a tehergépkocsi forgalmat Körmenden a 86-os számú főút és a 8-as számú főút körforgalmú kereszteződésénél a 8-as számú főút felé terelték.

A Szombathely irányából érkezőket Sorokpolány belterületén át terelték el.

A rendőrségi közleményben azt állt, hogy

egy mezőgazdasági jármű és vontatmánya foglalja el az út teljes szélességét.

Munkatársunk megnézte személyesen, mi is történt.

Tánczos Mihály

Ezek szerint Körmend irányába tartott a 86-os főúton egy bálákat szállító John Deere traktor. A szerelvényt Egyházasrádóc előtt egy kamion kezdte előzni, de szemből gépkocsi érkezett.

Információnk szerint a kamion vezetője ekkor ráhúzta a kormányt az éppen megelőzött traktorra, hogy elkerülje az ütközést a szemből érkezővel.

Tánczos Mihály

A traktor vezetője jobbra, a padka irányába kormányozta a járművét, azonban a szerelvény "bebicskázott".

Tánczos Mihály

A balesetnek több szemtanúja is volt, közülük az egyik némi várakozás után elhajtott a helyszínről. A nagyobbik gond, hogy baleset okozója megállás nélkül továbbhajtott annak ellenére, hogy az általa okozott balesetet észlelnie kellett.

Tánczos Mihály

A rendőrség keresi a balesetet okozó kamion vezetőjét és információnk szerint ehhez egy autó fedélzeti kamerájának felvétele is segítséget nyújthat.

Tánczos Mihály

Aki esetleg szemtanúja volt a balesetnek és nem várta meg a rendőrség kiérkezését, azt kérjük, hogy az okozó mielőbbi felkutatása érdekében jelentkezzen a Körmendi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.

A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra