Videón is megnézhetjük a hétfőn startoló szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központot

Ennek az épületnek tényleg lehet örülni.

Mint arról mi is beszámoltunk, Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ 2020. December 14. 16:03 február 1-jén, azaz hétfőn nyitja meg kapuit Szombathelyen a Markusovszky Kórházzal szemben az Egészségügyi Alapellátó Központ.

Előző cikkünkben Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ 2020. December 14. 16:03 már írtunk, hogy mit kell tudni a központ létrejöttéről és funkciójáról, és most mozgóképünk is van.

Szombathely hivatalos Facebook-oldalára ugyanis most feltöltöttek egy videót, melyben bekukkanthatunk a kész épületbe, megnézhetjük a rendelőket, az eszközöket, László Győző alpolgármester és Nemény András polgármester pedig még több részletbe avat be minket.

Szombathelyen egyébként 40 éve nem épült új orvosi rendelő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ

Háziorvosok, fogorvosok költöznek a Markusovszky-kórházzal szembeni épületbe.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video