Megnyugodhatunk, a „kommandó” nem igazoltatja a betegeket a kórházban, csak megnézi, ott vannak-e

Nehezen eldönthető, mi a cél ezzel.

A Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkárának utasítására legalább kétfős mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a következő napoktól a magyar kórházakban, hogy ellenőrizzék, az orvosok és a szakdolgozók munkaidőben valóban jelen vannak-e az egészségügyi intézményekben – írja a Válasz Online.

A revízió a betegekre is kiterjed majd, náluk azt vizsgálják, hogy valóban „az állami finanszírozásnak megfelelően vannak-e az intézményekben elhelyezve” - írtuk „Kommandók” járják majd a kórházakat – ellenőrzik a betegeket is April 19. 15:06 korábban.

A Belügyminisztérium viszont az RTL érdeklődésére azt felelte, "A betegeket nem igazoltatják, a betegjelenlétet vizuálisan ellenőrzik."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek