Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Úgy néz ki, megoldódott a háziorvosok parkolási problémája Szombathely belvárosában

Napi szinten 5-10 autós is megállt az orvosoknak fenntartott helyeken.

Büntetés helyett problémamegoldás – kezdi posztját a Facebookon a szombathelyi önkormányzat. Régóta probléma volt ugyanis a Kiskar utcai háziorvosi rendelőnél, hogy az orvosok nem tudtak megállni a nekik fenntartott, összesen négy parkolóhelyen, mert mások elfoglalták azokat.

Szombathely MJV

Igaz, volt kint tábla arról, hogy azok háziorvosoknak fenntartott helyek, gyakran mégis elfoglalták őket. Az önkormányzat beszámolója szerint napi szinten 5-10 autós is leparkolt ide figyelmetlenül, ezzel pedig „nemcsak szabálysértést követtek el, hanem akadályozták, hogy a szombathelyi háziorvosok időben elkezdhessék mukájukat, így pedig sokszor a pácienseknek is várakozniuk kellett”.

Szombathely MJV

Most azonban összefogott a polgármesteri hivatal és a közterület-felügyelet, így a figyelemfelhívó táblák mellett felfestették a parkolóhelyekre is az „ORVOS” feliratokat.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra