Mégsem emelték meg a készültségi szintet, maradt a közepes terrorfokozat Magyarországon

Vaklárma volt.

Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon - írja a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztetett, Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap hívta össze a Védelmi Tanácsot. A megbeszélés után közölte: mindent megtesznek, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát.

A portál úgy tudja, vasárnap a kormányfő kérésének megfelelve elrendelték a terrorkészültség magasabb fokozatát, amely alapvetően intenzívebb titkosszolgálati információcserét, szigorúbb védelmet jelent a kiemelt létesítményeknek és állami vezetőknek, illetve megerősített rendőri jelenlétet a közterületeken, a tömegrendezvényeken, valamint a zsidó felekezethez tartotó intézményeknél - írtuk korábban.

Népszava azonban több, megerősített szakmai forrásból is úgy értesült, hogy a hírekkel ellentétben az Izrael elleni iráni dróntámadás után is maradt a 3-as, azaz közepes terrorfokozat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek