Mégsem szakaszos lezárással kerül sor a parkolófelújításra a szombathelyi Bartók Béla körúton

A parkoló felújítása húsvét hétfőt követő kedden, április 2-án kezdődik, és várhatóan 4 hétig tart, de remélik, hogy rövidebb ideig.

A múlt héten történt egyeztetés alapán a munkálatok gyorsabb elvégzése és a járművek sérülése, rongálódása megelőzése érdekében az egész terület április elsején délutántól egyben le lesz zárva, tehát mégsem szakaszos lesz a lezárás - közölte ma Facebook-bejegyzésében Czeglédy Csaba városi képviselő a Bartók Béla körút 40. alatt tervezett parkolófelújítás kapcsán.

Mint kiderült,

a parkoló felújítása húsvét hétfőt követő kedden, április 2-án kezdődik.

Czeglédy Csaba / Facebook

Az ennek pótlására hivatott Tófürdő melletti parkoló március 31. naptól (vasárnap) lesz megnyitva, ahol aznap estétől már dolgozni fog a biztonsági őr, valamint a világítás is működni fog. A parkolóban 90 + 6 (mozgáskorlátozott) hely található, bár utóbbiak egyelőre nincsenek jelölve. Czeglédy arra kért mindenkit, akit érint, hogy legkésőbb április elsején, hétfőn már itt parkoljon.

A városüzemeltetési osztályvezető szerint a parkolófelújítás időtartama várhatóan 4 hét, tervezett befejezés 2024. április 30., de azt is megjegyezte a képviselőnek adott válaszában, hogy akár előbb is befejeződhetnek a munkák.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely