Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megsérült az MSZP alelnöke a parlament előtti dulakodásban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Térdficam miatt kórházba kellett szállítani Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét, aki mai, rabszolgatörvény elleni tüntetésen a felszólalásokat követően a színpadról arra buzdította a demonstrálókat, hogy törjenek be a diplomáciai látogatás miatt lezárt Kossuth térre - írja a Mérce.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A politikus akkor sérült meg, amikor a rendőrökkel való tolakodás közben nekinyomták a Parlament előtt található kő térelemek egyikének, ekkor fordult ki a térde. Saját elmondása szerint baleset történt, a hátsó sorok valamelyikéből érkezett nyomás, ahonnan a rendőrök nem láthatták, hogy sérülésveszély áll fenn.

Mint mondta, nem neheztel a rendőrökre, ők szerinte t

ették a dolgukat

, és azt is megjegyezte, látszott, hogy sok fiatal rendőr van jelen, akik inkább szégyellik magukat az intézkedés miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés