Megszavazta a 61 milliárd dolláros segítséget Ukrajnának az amerikai Képviselőház

Amerikai tisztviselők szerint a támogatás első része, lőszer formájában akár már egy héten belül Ukrajnába juthat.

Több hónapnyi csúszás után az amerikai Képviselőház megszavazta, hogy Ukrajna több mint 60 milliárd dolláros katonai segítséget kapjon az Egyesült Államoktól, többek között fegyverek formájában - írja a 444.

A Képviselőház után a javaslat napokon belül a szenátus elé kerülhet, ahonnan majd Joe Biden elnök elé megy tovább, aki már jelezte, hogy alá fogja írni. Amerikai tisztviselők szerint a támogatás első része, lőszer formájában akár már egy héten belül Ukrajnába juthat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek