Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megszűnik a Magyar Nemzet

Elhallgat a Lánchíd Rádió.

Nem sokat kellett várni a választások után és Simicska Lajos elkezdte felszámolni média birodalmát. A Magyar Nemzet újságíróinak ma jelentették be, hogy a holnapi lapszám lesz az utolsó, amit el kell készíteniük, ezzel megszűnik az 1938-ban alapított lap, ami ugyan egy időben a Fidesz legnagyobb szócsöve volt, az utóbbi években azonban már erősen ellenzéki szerepet töltött be.

Az újság nem csak nyomtatott formában szűnik meg, de az online kiadása sem működik tovább.

Időközben egy közlemény is megjelent az újság weblapján.

A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu.

A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg.

Kiadó: Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.

Budapest, 2018.04.10.

Megszűnik a Lánchíd Rádió is. A rádió vezetősége financiális okokra hivatkozva döntött úgy, hogy ma éjfélkor elhallgat az adó.

Nagy bajban van a Heti Válasz is. A lap szintén Simicska Lajoshoz tartozik. Itt is a pénztelenség jelent problémát, úgy tudni, hogy az lap egyelőre nem szűnik meg, a stáb egy kis haladékot kapott, hogy befektetőt találjanak. Ha ez nem sikerül, akkor viszont megszűnnek ők is.

A Simicska-médiabirodalomhoz tartozó Hír Tv ugyan nem szűnik meg, de a csatornánál komoly leépítések várhatók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra