Megszűnik az Új Világ Néppárt

A döntést éves közgyűlésén hozta meg a párt csütörtökön.

„Az Új Világ Néppárt 2022. május 19-én megtartotta éves közgyűlését, amelyen elfogadta az előző év pénzügyi beszámolóját. Értékelte az országgyűlési választások nyomán kialakult helyzetet, és elfogadta a párt jogutód nélküli feloszlatásáról szóló elnöki előterjesztést”  – közölte a párt közösségi oldalán.

A pártot 2020 októberében alapította Pálinkás József, Ábrahám Júlia, Lantos Gabriella, Fekete László és Stelli-Kis Sándor. A párt elnöke Pálinkás József volt, aki 2021-ben elindult az előválasztáson, mint miniszterelnök-jelölt, de nem sikerült a hozzá szükséges 20 ezer aláírást összegyűjtenie. A párt 19 akkori jelöltjéből viszont 17 összegyűjtötte az egyéni induláshoz szükséges 400 aláírást – írja a 168ora.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek