3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Megszűnt az SMS-üzenetek küldésének és fogadásának lehetősége a Messenger alkalmazásban

A frissítés után új alapértelmezett üzenetküldő alkalmazást kell választaniuk.

"Ha a Messengert használod alapértelmezett SMS-alkalmazásként az androidos eszközödön, fontos tudnod, hogy az alkalmazás 2023. szeptember 28. utáni frissítését követően nem tudsz a Messenger használatával SMS-üzeneteket küldeni vagy fogadni mobilhálózaton keresztül" – idézte a Facebook felületén megjelent közleményt az Index .

Ezeknek a felhasználóknak a frissítés után új alapértelmezett üzenetküldő alkalmazást kell választaniuk, ha pedig ezt nem teszik meg, a telefon alapértelmezett üzenetküldő alkalmazásába (például az Android Messages alkalmazásba) kerülnek át az SMS-ek.

Arra azért figyelni kell, hogy miután átállítják a telefon alapértelmezett üzenetküldő alkalmazását, a készülék elkezdi kézbesíteni azokat az üzeneteket, amelyeket korábban (hónapokkal vagy évekkel ezelőtt) valamilyen okból kifolyólag nem küldött el a felhasználó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek