Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megtalálták az idős asszonyt elütő, majd a helyszínről elhajtó piros Ford vezetőjét

Két órával a baleset után már megvolt a segítségnyújtás nélkül elhajtó gépjárművezető.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség megtalálta a szombathelyi Bem József utcában egy 75 év körüli asszonyt elütő piros Fordot Elhajtott a helyszínről az idős asszonyt elütő piros Ford Szombathelyen October 11. 16:28 és később a sofőrjét is. A megtalálásban a lakosság hathatós segítséget nyújtott.

Korábban írtuk

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Több szemtanúja is volt egy közlekedési balesetnek, ahol a gyalogost elütő sofőr a baleset után nem sokkal elhajtott a helyszínről. Az egyik szemtanú kérdésünkre elmondta, hogy az ütközés pillanatát és előzményét nem látta, a fékcsikorgásra és hangos puffanásra fordult hátra. Ekkor látta az autó mellett elhajtó tűzpiros járművet és a Nissan alá beeső asszonyt.

Elhajtott a Ford
Tánczos Mihály

A férfi úgy ítélte meg, hogy a Ford el akar hajtani a helyszínről, ezért elé állt és megállította, majd mondta a kissé furcsán viselkedő sofőrnek, hogy elütött valakit.

A Ford vezetője kiszállt és a szemtanúk elmondása alapján billegő járással odament a Nissanhoz és váltott pár szót az autónál lévőkkel, majd visszament az autójához, azzal az ürüggyel, hogy félreáll az útból.

Elhajtott a Ford
Tánczos Mihály

A korábban említett szemtanú próbált szólni egy járművezetőnek, hogy álljon a Ford elé, nehogy elhajtson, de ezzel elkéstek, a férfi beült a Fordba és a Rohonci út felé elviharzott. A szemtanúk pontos rendszámot tudtak adni a rendőröknek, akik keresik a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyó autóvezetőt.

Információink szerint a földre zuhanó idős asszony nem szenvedett súlyos sérülést. A Ford jobb oldalán az egyik szemtanú szerint betört a szélvédő, mások viszont csak hátulról látták az autót, így ezt nem tudták megerősíteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés