Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megtalálták a több mint 100 méter mély kútba esett spanyol kisfiú holttestét

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mentőcsapatok megtalálták Julen Rosello holttestét, aki január 13-án tűnt el Több mint száz méter mély kútba zuhant egy kétéves kisfiú 2019. January 25. 19:39 egy nagyon szűk, mindössze 25 centiméter átmérőjű kútnyílásban Spanyolország déli részén - írja a BBC .

A fiú és családja épp piknikezett a hegyvidéki területen, amikor Julen beesett a több mint 100 méter mély aknába. A spanyol miniszterelnök a Twitteren fejezte ki részvétét a szülőknek, akik Julen halálával második gyermeküket is elvesztették: ő szívrohamban hunyt el két évvel ezelőtt.

A spanyol hatóságok az ügyben vizsgálatot indítottak, ugyanis a helyi önkormányzat azt állítja, ők nem adtak engedélyt a kútfúrásra. A kivitelezők viszont azt mondják, mindenben szabályosan jártak el, a kutat pedig megfelelően lezárták, miután végeztek a munkával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra