Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Megtalálták a gyilkosság miatt keresett osztrák rendőr holttestét

Lajtabruck (Bruck an der Leitha) közelében egy férfi holttestet találtak. Rövid nyomozás után világossá vált: a gyilkosság miatt keresett rendőrről van szó.

Férfi holttestet fedeztek fel ma az alsó-ausztriai Lajtabruck (Bruck an der Leitha) közelében. A felfedezés helye alapján öngyilkosságot tételeznek fel az osztrák hatóságok. Az Alsó-Ausztriai Állami Bűnügyi Rendõrség nyomozói azonnal a a helyszínre indultak, ahol minden kétséget kizárva bebizonyosodott, a gyilkosság miatt keresett 44 éves osztrák rendőr holttestét találták meg - írja a Heute.at .

A bécsi rendőrt azzal gyanúsítják, hogy megölte élettársát Deutsch-Brodersdorfban a múlt héten. Nagy erőkkel keresték , de korábban csak az autóját találták meg.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek