Megtámadták és megrugdosták a Momentum egyik pultját Körmenden

A konzultációs ívek gyűjtése közben támadták a párt pultjára.

Konzultációs ívek gyűjtése közben támadták és rúgdosták meg a Momentum pultját Körmenden. Erről Pleva Dániel, a Momentum helyi politikusa számolt be a Facebookon.

„A tavalyi bajánsenyei eset után most Körmenden tettlegességig fajult a Fidesz uszító propagandájának a hatása: egy fideszes választó megpróbálta felrúgni a pultunkat, miközben a propagandában hallható lózungokat ordítozta. A pult nem dőlt fel, de több helyen eltört” – írja bejegyzésében Pleva és hozzáteszi, hogy több Fidesz-szavazó is odament és elítélték a támadást.

„Köszönjük nekik és a körmendieknek, hogy a hónap során összesen majdnem 100 konzultációs ívet juttattak el hozzánk! Akinél még ott maradt, postán január 31-éig elküldheti az aHangnak” – zárja a Momentum politikusa.

Facebook/Pleva Dániel
Momemntum
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet