Megütötte a magyar tőzsdét az uniós bírság

A hazai nagypapírok közül csak a Richter van pluszban.

A kereskedési idő felénél a hazai nagypapírok közül csak a Richter van pluszban, míg az esést a Magyar Telekom vezeti - írja a Portfolio.

A kereskedési nap felénél a magyar tőzsde hivatalos részvényindexe, a BUX-index 0,1 százalékkal került lejjebb. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében.

A legértékesebbek közül a Mol, az OTP és a Magyar Telekom árfolyama esik, miközben csak a Richter árfolyama emelkedik.

A hazai közepes értékű részvények piacán jó a hangulat, a legjobban az Opus és az ANY teljesít, előbbi 1,3, utóbbi 1 százalékot erősödött, a sor végén az Akko áll 2,6 százalékos emelkedéssel.

A legnagyobb forgalom ma az OTP papírjaiban van, eddig 2,39 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a vállalat részvényei, de a Top5-ben szerepel még a Richter, a Magyar Telekom, az Opus és a Delta részvénye is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek