Megvan a szombathelyi mentőállomás macskája

Váltságdíjat sem kérnek érte. Olvasónk találta meg.

Tegnap írtuk Eltűnt a szombathelyi mentőállomás macskája 2023. November 07. 10:11 , hogy körülbelül 48 órája nem találják a szombathelyi mentőállomás dolgozói kedvencüket, egy öt hónapos nőstény cicát, akit Rokónak (rohamkocsinak) és Cicónak is szólítanak. Nyáron fogadták be a mentősök, nagy becsben tartották, megkapta a védőoltásokat. Nyakörvén QR azonosító is van.

Most kivételesen a mentősöknek van szükségük segítségre: azt kérik, ha valaki megtalálta a cicát, vigye vissza a mentőállomásra (Sugár út 1.). Ha csak látta valahol, azt is jelezze az állomás dolgozóinak.

Ma pedig olvasónktól jött az örömhír. "Mentőállomás macsek nálam van, és nem kérek érte váltságdíjat. Bemászhatott a kocsimba, és mivel itthon van még 10 másik, eddig fel sem tűnt, hogy lett egy új. Ja, mentődolgozó vagyok, viszem vissza délután." - És bizonyságul járt hozzáfénykép is

.
Megvan a mentőállomás macskája
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű