Eddig: 1 529 863 / 3 000 000 Ft, 39 támogató. Még10nap.
Légy része az igazságnak!

Megvan az első érdeklődő Törőcsik Mari házára

Az önkormányzat venné meg, emlékházat alakítana ki benne. Jelenleg a ház értéke 40 és 50 millió forint között mozog, ám a takaros porta ára feljebb kúszhat.

Már két hónapja, hogy nincs köztünk Törőcsik Mari, de a végrendelete még mindig nem ismert. Nagyjából fél évet kell még várni, mire kiderül, mi volt a Nemzet Színészének végső akarata.

A Bors információi szerint a színésznő Vas megyei otthonának megvásárlására már volna is egy jelentkező: maga az önkormányzat. Az épületből ugyanis emlékházat hoznának létre.

A szándékunk komoly, de még nem tudjuk, rábólintanak-e az örökösök. Egy ingatlannak piaci és eszmei értéke is van, és egyáltalán nem biztos, hogy a kettő megegyezik – mondta a bulvárlapnak Bakos László Velem polgármestere. 

Jelenleg a ház értéke 40 és 50 millió forint között mozog, ám a takaros porta ára feljebb kúszhat. A település első embere szerint értéknövelő tényező, hogy Törőcsik Mari élt a házban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra