Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megvan, melyik luxusingatlanba költözik be Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Ötszáz négyzetméter, a kertben tó, teraszok.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Budapest egyik legszebb részére, a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti utcák egyikébe költözhetnek be lapértesülés szerint.

A környéken a régi villaépületek mellett, több új építésű luxusingatlan is megtalálható. A Telex - amely magáról az ingatlanról képet nem közölt - információi szerint egy kétezres évek stílusában épült házat jelenleg is felújítanak és kiegészítenek, és azt vélik tudni, ez lesz Várkonyi Andrea műsorvezető és Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb üzletembere közös új otthona.

A munkálatok jelenleg is folytak az ingatlan körül. A kertben található egy kisebb tó is, valamint magában a házban is a tulajdoni lapok szerint négy lakás van, amelyek együtt összesen 500 négyzetmétert tesznek ki és óriási teraszok is tartoznak hozzájuk.

Ami a kapcsolódást illeti: a négy lakás a tulajdoni lapok szerint korábban egy tulajdonos kezében volt, majd tavaly novemberben egyszerre kerültek másik kézbe, méghozzá a vevő nem más, mint az az Art-Com Kft., melynek tulajdonosa az EKHO magántőkealap. AZ EKHO esetében a lap felfedezte, hogy a kezelője a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

A hírportál munkatársai próbáltak érdeklődni afelől, hogy valóban Várkonyi Andreáék költöznek-e be a felújítás alatt lévő ingatlanba, de a kivitelező cég egyik tagja annyit mondott csak, hogy nem nyilatkozhat. - írja a Blikk .

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra