Megvásárolták a Sziget Fesztivál mögött álló céget

Az is kiderült mennyiért.

1,3 milliárd dollárért, azaz mai árfolyamon 609 milliárd vásárolta meg az amerikai KKR magántőkealap a Superstruct Entertainmentet – számolt be a HVG.

Az üzlet jelentős, hiszen így amerikai tulajdonba került több európai zenei fesztivál, többek közt a budapesti Sziget Fesztivál is.

A Superstruct Entertainment tulajdonában összességében több mint 80 fesztivál van – például a német Parookaville és Wacken Open Air, a cornwalli Boardmasters és a dán Tinderbox -, Európán át Ausztráliáig, amelyeken évente hétmillióan vesznek részt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek