Melléképület, kazánház, száraz fű és fanyesedék is égett húsvétkor Vas megyében

Négy esethez kellett vonulniuk a tűzoltóknak.

Csütörtökön este Náraiban, az Árpád utcában kapott lángra egy kisgépek és kerti szerszámok tárolására használt 50 négyzetméteres melléképület egyik fele. Az esethez a szombathelyi hivatásos és önkéntes, a jáki önkéntes és a Vas megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának tűzoltóit riasztották a helyszínre.

A melléképületből 3 darab propán-bután gázpalackot hoztak ki, de ezeket nem érte hőhatás. Ezután több oldalról oltották a lángokat, és ezután a tetőszerkezetet is megbontották, ami a tűzben teljesen megsemmisült.

Pénteken este Iváncon, egy Kossuth Lajos utcai családi ház kazánházában égtek vezetékek és berendezési tárgyak. A körmendi hivatásos és önkéntes tűzoltók vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

Szombat délután a 87-es főút mellett Gencsapátinál két hektáron égett a száraz fű. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Vasárnap délután Vasváron, az Akáczfa utca egyik családi házának kertjében égett a fanyesedék. A város önkormányzati tűzoltói itt is vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a tüzet.

Címlapképünk illusztráció!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek