Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A sofőr azt mondta, hogy jogosítvány hiánya miatt menekült a rendőrök elől

A drogkereső kutya viszont egészen mást gondolt erről.

A járőröző rendőrök március 8-án délután, Budakeszin vették észre egy szemből elhaladó kocsi sofőrjénél a bekötetlen biztonsági övet. Megfordultak és egyértelmű jelzésekkel tudatták megállítási szándékukat. A sofőr ezek ellenére kövér gázt adott és próbált elmenekülni, a rendőrök utána eredtek. A követés az utca végéig tartott, a sofőr egy füves területen megállt, majd kipattant a kocsiból. További menekülésére esélyt sem adva a járőrök elfogták.

Doboz rejtette a marihuánát
TM/Nyugat.hu

Kiderült, a sofőr megijedt a rendőröktől, ezért fogta menekülőre. Ijedtségére okot - elmondása szerint - az a tény adott, hogy vezetői engedélye nincs és a vezetéstől is eltiltották. Ám ezzel még nem ért véget a történet, mivel a kocsi csomagtartójából egy kb. 40 cm hosszú bozótvágó került elő, a jobb első ülésen pedig egy tégely hevert, zöld növényi tartalma jellegzetes illatot árasztott, bár a sofőr állította, az csak teafű.

A sofőr szerint teafüvet rejtett a doboz
TM/Nyugat.hu

Erre a helyszínre kért kutya is rácáfolt, amikor egyértelmű jelzést adott a cuccra. A sofőr papírjai, valamint a járműben tartott dolgai mellett a kocsival sem volt minden rendben. Műszaki érvényessége közel egy éve lejárt, biztosítás nem volt rajta, tavaly nyáron pedig kivonták a forgalomból.

A kutya nem dőlt be a teafüves mesének
TM/Nyugat.hu

A 45 éves budapesti férfit előállították, a kapitányságon végzett gyorsteszt pedig tovább bővítette a bűnlajstromot, tekintve, hogy amfetaminra és THC-re pozitív eredményt mutatott.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon a közlekedési szabálytalanságok, valamint a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt szabálysértési feljelentés készült, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A bódult sofőrt őrizetbe vették
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra