Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak azt felejtette el közölni a kormány, hogy a Magyarországra érkező bevándorlók jelentős része határon túli magyar

A Magyar Helsinki Bizottság közölt érdekfeszítő infografikát a kérdésről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vice.com

Izgalmas megvilágításba helyezi az Orbán-kormány gyűlöletkeltő, menekültellenes kampányát az az infografika, amelyet a Helsinki Bizottság közölt a mai napon.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Ebből többek között az derül ki, hogy a hazánkba érkező külföldiek jó háromnegyede Európából érkezik. A bevándorlóknak csak 20 százaléka érkezik Ázsiából, és mindössze 3 százalékuk Afrikából. Ha azt vesszük alapul, hogy a népességnek mindössze 1,4 százalékát teszik ki a bevándorlók, akkor ezek egészen eltörpülő számok.

De az igazán letaglózó mondat a következő:

a külföldi állampolgárok túlnyomó többsége a szomszédos országokban született, és jelentős részük magyar nemzetiségű.

Magyar Helsinki Bizottság

És akkor mindemellett még itt van az is, hogy a bevándorlók a rendelkezésre álló adatok alapján sokkal nagyobb arányban tesznek bele a közösbe, vagyis hajtják előre a magyar gazdaság szekerét, mint honfitársaink.

Magyar Helsinki Bizottság

Persze, kit érdekelnek a számok, ha egyszer lehet végre egy jót hőbörögni meg négerezni, meg arabozni, ugyebár.

(via Index )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés