Menő Gyermeknapi program Marvel hősökkel a szombathelyi Schaefflernél

Közel 3000 felnőtt és gyermek ünnepelt együtt a Schaeffler Savaria idei gyermeknapi eseményén május 25-én.

Kicsik és nagyok számtalan programelemből válogathattak. 3 színpadi programmal, 9 féle aktivitással, valamint több száz ajándéktárggyal várta a vállalat munkavállalóit, gyermekeiket és vendégeiket. A Külső Söptei úti e-Mobility üzemnél megszervezett eseményt az eső is elkerülte, így a feledhetetlen játéké és szórakozásé volt egész délután a főszerep.

Gólyalábas show mozgatta meg kapunyitás után a gyerekeket – zsonglőrködés és limbótánc is sorra került.

Gyermeknap a szombathelyi Schaefflernél
Kattintson a képre a galériához!
Luxfoto

Tompeti és Barátai fellépésére megtelt az óriási sátor! Az előadók vidám hangulatot varázsoltak dalaikkal, a közönség fiatal tagjai táncoltak, énekeltek velük együtt.

Gyermeknap a szombathelyi Schaefflernél
Kattintson a képre a galériához!
Luxfoto

Közben a legnagyobb érdeklődés az e-gokartoknál és a légváraknál volt, de az RC Klub Nyugat-Magyarország modell autóit is sokan megcsodálták, akadtak szép számban ritkaságok és nem mindennap látható járgányok is köztük. A kézműves foglalkozásokon készített egyedi darabokat és a fotóboxban készített vicces fotókat emlékként mindenki hazavitte. A bubi placc, az arcfestés is népszerű volt, és sokan érdeklődtek az örökbefogadható kiskutyák iránt a Fekete István Állatvédő Egyesület sátránál.

A büfé ezúttal is széles kínálattal várta a programoktól és mozgástól megéhező, megszomjazó vendégeket.

Gyermeknap a szombathelyi Schaefflernél
Kattintson a képre a galériához!
Luxfoto

A nap végén a Marvel Cosplay show igazán méltó finálé volt: a látványos ugrások, kaszkadőr mozdulatok után a gyerekek együtt énekeltek a szuperhősökkel, Pókemberrel, Amerika Kapitánnyal, Thorral és Venommal, végül pedig közös fotók is készültek. Nem mindennapi élmény!

Gyermeknap a szombathelyi Schaefflernél
Kattintson a képre a galériához!
Luxfoto

A Schaeffler Savaria kollégái számára változatos kikapcsolódási lehetőségeket kínál: a hagyománynak számító főzőverseny és focibajnokság, a jubilálók számára szervezett vacsora és horgászverseny mellett Mikulás játszóház és évzáró szerepel minden évben a rendezvénynaptárban, valamint színházi és szimfonikus előadásra, karneváli programra szóló jegyeket is biztosítanak a munkatársak számára minden évben. Idén a tavaly bevezetett gyermeknapi program mellett a Schaeffler Savaria Nyári Tábor is megszervezésre kerül ismét, és 2024-ben is kifizetésre került nyereségrészesedési prémium, ráadásul béremelés is megvalósult.