Nem adott elsőbbséget a sofőr, hárman megsérültek Szombathelyen

Az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott be a Széll Kálmán utca kereszteződésébe egy személyautó.
Az elsődleges adatok alapján hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami pénteken este történt a Nádasdy Ferenc utca és a Széll Kálmán utca kereszteződésében, a Vas Népe c. napilap szerkesztősége mellett.
A Mercedes megpördült az ütközéstől
TM/Nyugat.hu
A Nádasdy utcán érkező Mercedes személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a menetirány szerinti jobb oldalról érkező Hondának.
112press.hu
TM/Nyugat.hu
A terepjáró a hátsó ajtajánál ütközött a személyautónak, ami megpördült és az eredeti menetirányával szembe állt meg.
A mentők három embert szállítottak kórházba
TM/Nyugat.hu
A Mercedes vezetőjét és utasát, valamint a Honda utasát a mentők a Markusovszky kórházba szállították.
Állj, elsőbbségadás kötelező!
TM/Nyugat.hu
A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járműveket.
A járműveket szombathelyi tűzoltók áramtalanították
TM/Nyugat.hu
A SZOVA ügyeletese felsöpörte a törmeléket. A Körmendi úton történt balesettel együtt majdnem megtelt a láda törött gépjármű alkatrészekkel.
A SZOVA ügyeletesének ládájába sok törött alkatrész került
TM/Nyugat.hu
A forgalom rendőri irányítás mellett haladhatott.
Az autókat szombathelyi tűzoltók áramtalanították
TM/Nyugat.hu
Vajon mi szeretne lenni a kisfiú? A tűzoltók már befejezték a munkát a baleseti helyszínen, amikor egy kisfiú érkezett az édesapjával. A közelben lakó legény hallotta a szirénázást és a rossz idő ellenére azonnal menni akart megnézni a kedvenc járművét, a tűzoltóautót. Ezt pedig a lehető legstílusosabban felöltözve tette meg,  ahogyan az a képünkön is látszik.
Vajon mi szeretne lenni a kisfiú, ha felnő?
TM/Nyugat.hu
Mercedes ütközött Opellel

A fent részletezett ütközés előtt másik sérüléses baleset is történt Szombathelyen. A Körmendi úton egy Mercedes hajtott bele egy forgalmi ok miatt lassító Opelbe. Abban a balesetben ketten sérültek meg, az elsődleges adatok alapján. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatta le a helyszíni szemlét.

Lehajtott az útról és felborult egy Suzuki Ják és Szombathely között

Eddig tisztázatlan okból lehajtott az útról egy Suzuki személyautó pénteken délután, Ják és Szombathely között. Az autó hosszan haladt a töltés mellett, majd a sofőr valószínűleg vissza akart térni az úttestre, de a manőver közben az autó felborult. A sofőrt a mentők kórházba szállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló