Mesekönyvet jelentetett meg a GYSEV Zrt.

Megjelent a Lokomoncok a fedélzeten - kalandozzunk Zöldföldén! című mesekönyv. A vasút színes, környezettudatos világáról szóló kötetet elsősorban óvodás és kisiskolás korosztály számára ajánlja a GYSEV Zrt.

A mesekönyvből a gyerekek megismerhetik Zöldfölde lenyűgöző vidékét, amelyen különleges, zöld-sárga vonatok járnak. Itt élnek a parányi, emberi szemnek láthatatlan Lokomoncok: Zinkó, Villő és Rolka, akik varázslatokkal teli, izgalmas utazásra hívják a kicsiket.

A könyv annak az izgalmas napnak a krónikája, amikor Zinkó, Villő és Rolka, a csalafinta Nyüzsi-varázs segítségével, együtt utaznak a szemfüles gyerekekkel, közösen varázsolnak, és rengeteget mesélnek Zöldföldéről és persze a vonatokról.

Különleges mesekönyv, igényes kivitelben.
GySEV

A Lokomoncok a fedélzeten - kalandozzunk Zöldföldén! egy mesegyűjtemény, amely nem csupán szórakoztat, hanem mesél a vasút színes, környezettudatos világáról, és a gyerekek számára fontos, a mindennapi közlekedéshez hasznos ismereteket is tartalmaz.

A vasúttársaság elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztály, illetve szüleik számára ajánlja a mesekötetet, illetve mindazoknak, akik szeretik a varázslatos történeteket és érdeklődnek a vonatok iránt.

A 40 oldalas, keménytáblás mesekönyvet az érdeklődők a szombathelyi és a soproni Utascentrumban, a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton, valamint a GYSEV Webáruházában vásárolhatják meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek