Mesterházy klipben kampányol a Fidesz oktatáspolitikája ellen

A szocialisták vezetője személyes hangon próbálja elmondani, mit is csinálnának ők másként.

A jelek szerint a szocialisták a Youtube lehetőségeit sem hagyják, ki, hogy elmondják: ők egészem másként gondolkodnak az oktatásról, mint a hatalmon lévők. A klip elején sokkolónak szánt effektek és idézetek emlékeztetnek Orbán ígéreteire, majd Mesterházy Attila következik, közeli képekkel, személyes hangon mondja például: "Jó fogjuk kormányozni az országot, egyértelmű célokkal, és arra kötjük a pénzt, ami nekünk magyaroknak,különösen fontos."

Nézze meg ön is, milyen a szocialisták kampány kezdetnek is beillő videója!

Mestreházy Attila egészen közrlről beszél arról, hogy ők jobban csinálnák
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet