Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Benősül Mészáros Lőrinc családjába a HVSE elnöke

Homlok Zsolt hamarosan a milliárdos gázszerelő veje lesz.

Itt a nyár, az esküvők időszaka, hamarosan pedig úgy néz ki, hogy igen csak nagy kanállal mérik majd a húslevest, hiszen férjhez megy Mészáros Lőrinc középső lánya, Ágnes. A vőlegény pedig nem más, mint a többek között a Haladás VSE-t elnöklő Homlok Zsolt.

A hírt a 24.hu -nak megerősítette Zsohár Melinda, a Mészáros-család sajtószóvivője.

Homlok Zsolt
Vágvölgyi Bálint

Homlok Zsolt egyébként tavaly őszig töltötte be a szombathelyi focicsapatnak nevet adó Switelsky vasút technikai cég ügyvezető-igazgatói posztját.

A mostani házassággal egy meglehetősen vagyonos hölggyel köti össze az életét Homlok. A 24.hu információi szerint Mészáros Ágnes, benne van a tavaly apja által megvett Konzum Nyrt. igazgatóságában, és a 192 újságot birtokló Opimus Group igazgatóságában is. Nevére 2015-ben 443 millió forint értékben vásároltak termőföldet Felcsút környékén. Ja, és ügyvezető a Mészáros és Mészáros Kft.-ben.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet