Benősül Mészáros Lőrinc családjába a HVSE elnöke

Homlok Zsolt hamarosan a milliárdos gázszerelő veje lesz.

Itt a nyár, az esküvők időszaka, hamarosan pedig úgy néz ki, hogy igen csak nagy kanállal mérik majd a húslevest, hiszen férjhez megy Mészáros Lőrinc középső lánya, Ágnes. A vőlegény pedig nem más, mint a többek között a Haladás VSE-t elnöklő Homlok Zsolt.

A hírt a 24.hu -nak megerősítette Zsohár Melinda, a Mészáros-család sajtószóvivője.

Homlok Zsolt
Vágvölgyi Bálint

Homlok Zsolt egyébként tavaly őszig töltötte be a szombathelyi focicsapatnak nevet adó Switelsky vasút technikai cég ügyvezető-igazgatói posztját.

A mostani házassággal egy meglehetősen vagyonos hölggyel köti össze az életét Homlok. A 24.hu információi szerint Mészáros Ágnes, benne van a tavaly apja által megvett Konzum Nyrt. igazgatóságában, és a 192 újságot birtokló Opimus Group igazgatóságában is. Nevére 2015-ben 443 millió forint értékben vásároltak termőföldet Felcsút környékén. Ja, és ügyvezető a Mészáros és Mészáros Kft.-ben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet