Mészáros Lőrinc lányait Várkonyi Andrea váltotta a milliárdos alapítványainak kuratóriumi elnöki posztján

"Minél inkább tisztában vagyunk a valósággal, annál jobban tudunk segíteni."

Várkonyi Andrea lett a Mészáros Csoport karitatív tevékenységét koordináló alapítvány, a Pro Filii Alapítvány kuratóriumának elnöke. Mészáros Lőrinc felesége a milliárdos lányát, Mészáros Beatrixot váltotta a grémium élén – írja a hvg.hu.

A Mészáros Alapítványnál a kuratórium elnöki posztját a jövőben szintén Várkonyi Andrea tölti be, aki Mészáros Lőrinc másik lányának, Mészáros Ágnesnek a helyét vette át.

Május végén távozott a Mészáros Csoporttól a társadalmi felelősségvállalás igazgatója és a Pro Filii Alapítvány kurátora, Tóth Krisztina, az alapítvány főtitkári pozícióját Kelemen Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója veszi át.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek