Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mészáros Lőrinc lett az ország leggazdagabb embere

Ekkora vagyona még senkinek sem volt Magyarországon, Mészáros felkerülhet a dollármilliárdosokat tartalmazó globális listára is.

Soha ekkora vagyonnal nem rendelkezett még az első helyezett, sőt, soha ekkora tőzsdei vagyon nem összpontosult még Forbes-listás milliárdos kezében, mint most - írja a Forbes magazin , ami az idén is összeállította a leggazdagabb magyarok listáját.

Mészáros Lőrinc a világ leggazdagabbjai között
j

Az első helyezett ráadásul villámgyorsan került a lista élére, úgy, hogy öt éve még az 50-es lista közelében sem volt. Persze, nem másról van szó, mint a legsikeresebb magyar gázszerelőről,

Mészáros Lőrinc vagyona 381,3 milliárd forint.

A gyors gazdagodást jelzi az is, hogy 64 milliárddal nagyobb a vagyona, mint a most háttérbe szorult tavalyi első helyezettnek, aki

Csányi Sándor, 317,2 milliárd forintos vagyonnal.

Magyarországnak immár két dollármilliárdosa van: Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor. A magyar szerkesztőség már megkezdte az egyeztetést az amerikai anyalap vagyonértékelési csapatával, és ha számításainkat elfogadják, akkor két magyar milliárdos is felkerülhet a Forbes globális milliárdos listájára.

A harmadik helyen Gattyán György áll szerény 244,7 milliárd forinttal.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet