Mészáros Lőrinc másfélszeresére növelte vagyonát

Megújult a 100 leggazdagabb magyar listája.

A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány idei toplistájának élén Mészáros Lőrinc vezet 990 milliárd forintos vagyonnal – írja a Blikk.

A felcsúti gázszerelőből és Orbán Viktor jóbarátjából milliárdossá avanzsált Mészáros a tavalyi listához képest bravúros gyarapodást tud felmutatni: pont a felével növelte meg a múlt évben 660 milliárd forintra becsült vagyonát, pedig már az is elég volt ahhoz, hogy ő legyen a leggazdagabb magyar.

A második helyen Csányi Sándor áll, aki a tavalyi 610 milliárdról 700-ra növelt vagyonát. A harmadik helyen álló Felcsuti Zsolt, az MPF Holding többségi tulajdonosa 460-ról 486 milliárdra növelte vagyonát a múlt évhez képest.

Tiborcz István belépett a százmilliárdosok klubjába. A top 100-ba mindössze két nő került be: Schmidt Mária 99 milliárd forintos vagyonnal a 21. helyen áll a Budapesti Ingatlan Nyrt.-ben lévő tulajdonának köszönhetően, Hermann Kamilla, az Indotek kisebbségi tulajdonosa pedig 41. helyezett 59 milliárdos vagyonnal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra