Mészáros Lőrinc-ösztöndíjat hirdetett a Honvédelmi Minisztérium

Aztán javították, de így is sokatmondó a baki.

Ösztöndíjat hirdetett az ELTE-n a Honvédelmi Minisztérium a Magyar Honvédség személyi állománya utánpótlásának biztosítására – írta meg az rtl.hu .

A kiírás címében még helyesen Mészáros Lázár-ösztöndíjról beszélnek, ám a szövegben már Orbán Viktor kedvenc oligarcháját, Mészáros Lőrincet említik, mint az ösztöndíj névadóját. 

A hibát később észrevették és kijavították, most már a kiírás szövegében is az 1848-49-es szabadságharc hadügyminiszterének neve szerepel. Az internet azonban nem felejt, a Google tárolójában továbbra is megtekinthető az eredeti változat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű