Mi történik a magyar gazdasággal, ha nem nyer a Fidesz?

Erről beszélgetünk pénteken 11 órától Bojár Gáborral, hazánk egyik legsikeresebb és leggazdagabb üzletemberével, a Graphisoft cég alapítójával.

Rendszeres olvasóink már tudják, ha péntek, akkor Nyugat-podcast. Kivételesen azonban nem 15 órakor, hanem 11-kor jelentkezünk. Az online beszélgetés vendége Bojár Gábor, hazánk egyik legsikeresebb üzletembere, a Graphisoft cég alapítója. Bojár régóta segíti az ellenzéket és alapító a Karácsony Gergelyt támogató 99 Mozgalomban is.

Józing Antal, a Nyugat.hu újságírója és Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője kérdezi majd Bojár Gábort arról, mit gondol hazánk gazdaságról és a Fidesz-káderek térnyeréséről? Arra is kíváncsiak vagyunk, miért vállat ilyen nyílt politikai szerepet?

Mészáros D. Zsolt

Az eseményt élőben követhetik itt a Nyugat.hu oldalán, valamint a Facebookon, és feltehetnek kommentben kérdéseket is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast