Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Miért egyre népszerűbbek a műfenyők?

A karácsony közeledtével minden évben fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mű vagy vágott fa alá szeretnénk elhelyezni Szenteste az ajándékokat.

Egyre többeknek esik a választása a műfenyőkre, mivel számtalan előnnyel bírnak, amiket érdemes figyelembe venni még vásárlás előtt.

A műfenyők legfőbb előnyei

A műfenyőgyártás gyors ütemű fejlődésének köszönhetően egyre élethűbb fák kerülnek a forgalomba. Egy műfenyőből sokkal tökéletesebb karácsonyfa készíthető, mert szabályosabb a formája, sűrűbb a lombozata, és strapabíróbbak az ágai, így több díszt bír el, mint a legtöbb vágott fenyő.

Dekortrend

Egy prémium élethű 3D műfenyő ára kb. 4-6 év alatt térül meg, de akár 10-15 évig is kibírja. Elég egyszer kiválasztani és beszerezni a kedvencünket, ami még sokáig az otthonunk dísze lesz, ha vigyázunk rá.

A műfenyő előnyeit a család összes tagja élvezheti. Az édesapáknak nem kell kimenniük a hidegbe a fenyőfapiacra őket vadászni vagy faragniuk a törzsét, mivel mindegyik talppal együtt kapható és egyszerűen felállítható.

Az édesanyukákat megkíméli a lehullott levelek végeláthatatlan takarításától, a gyerekeket és a házikedvenceket pedig nem szúrja meg, sőt, még ha egy óvatlan pillanatban fel is borítanák, csekély súlya miatt nem tud kárt tenni bennük.

Dekortrend

Egy mesterséges karácsonyfa ezen felül kitűnő választás az örökzöldekre érzékeny vagy allergiás emberek számára. Nem az utcán landol egy szomorú fenyőkupacban a karácsonyi ünnepeket követően, hanem helytakarékosan elcsomagolhatjuk a jövő évre.

Az ország legnagyobb műfenyő kínálata

A legnagyobb hazai műfenyőkínálattal a Dekortrend rendelkezik. Az Aqualing medenceáruházai november elején Dekortrend üzletekké alakulnak át, ahol a megszokott medencekarbantartáshoz szükséges alapvető termékek mellett műfenyők, girlandok, bel- és kültéri LED-es fényfüzérek és élethű karácsonyi illatok kaphatók.

Dekortrend

Az érdeklődők több, mint 40 féle műfenyő és 12 féle méret közül válogathatnak, sőt, még a fenyőillatról sem kell lemondaniuk. A Scentsicles illatpálcákat ugyanis kifejezetten műfenyők illatosítására fejlesztették ki az amerikaiak, de annyira élethű fenyőillatot biztosítanak, hogy sokan vágott fenyőre is szokták akasztani.

A Dekortrend hazánkban 9 üzlettel várja az érdeklődőket, ahol szakértő kollégák segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában. Szombathelyen a Zanati út 4. szám alatt található üzletükbe betérve megsimogathatják a legszebb műfenyőket, amik valóságos erdőként töltik meg a helyiséget, megszagolhatják a pálcikába zárt fenyőillatot és megtekinthetik a fényeket bekapcsolva.

Dekortrend

Azok pedig, akik kényelmesen, otthonról szeretnék megoldani a vásárlást, a Dekortrend webáruházán keresztül is lecsaphatnak a kiszemelt termékekre.

A Dekortrend szombathelyi üzletének elérhetősége és nyitvatartása:

 • Cím: 9700 Szombathely Zanati út 4.
 • Telefonszám: +36 94 200 017
 • E-mail: szombathely_KUKAC_dekortrend_PONT_hu
 • Nyitvatartás:
  Hétfő-péntek: 9:00–17:00
  Szombat: 9:00-13:00
 • Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  (X)