Miért lettek ilyenek az utak, a házak, a parkok?

Pénteken 3 órakor podcast a Szombathelyt is kutató Kalocsai Péterrel.

Hogyan alakult Szombathely közlekedése az Osztrák-Magyar Monarchia óta? Mennyire pusztította el a város szépségeit a szocialista időszak és miket rontunk el ma? Jól gondozzuk tereinket, parkjainkat?

Roznár Gyöngyi, a Nyugat főszerkesztője erről beszélget május 13-án, pénteken 15 órától Dr. Kalocsai Péterrel, aki régóta kutatja Szombathely múltját, és foglalkozik a jelenével. Ő vezeti az ELTE Savaria Egyetemi Központ Történelmi Tanszékét is.

A podcastet élőben közvetítjük a Nyugat Facebook-oldalán, de visszanézhetitek majd az oldalunkon és a Nyugat.hu YouTube-csatornáján is. Érdemes rá feliratkoznod, ha jó beszélgetésekre és érdekes videókra vágysz!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast