Miért nem jó ötlet karácsonyi díszbe öltöztetni a pálmafákat?

Gondolkodtunk, kitegyük-e a tizennyolcas karikát.
Közeledik a karácsony és ezzel együtt a meghökkentő karácsonyi dekorációk megszaporodása a közösségi médiában. A képzeletbeli verseny egyik különdíjazottja minden bizonnyal ez a Twitteren felbukkant fotó, amely arra figyelmeztet, hogy legyünk nagyon óvatosak, ha pálmafákat öltöztetünk ünnepi díszbe. Mert ez sülhet ki belőle. Talán nem kell elmagyarázni, hogy még a tizennyolcas karika is eszünkbe jutott. Egyébként nem kell pálmafás helyszínre menni, hogy izgalmas formájú karácsonyi dekorációkat találjunk. Szombathelyen például ével óta ezek a díszek kerülnek ki a Király utcában.
Szárnyaló falloszok sora...
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű