Migráns-dalt készített a Punnany Massif egykori gitárosa

A számban megszólalnak a menekültek.

Pécsen áthaladó menekültekkel rögzített beszélgetésekből, hangfelvételekből állított össze egy dalt a helyi Oldschool Generation Sound nevű zenekar. A csapat gitárosa, Reiner Ágoston, a Punnany Massif együttes egyik régi tagja. A videón az látszik, hogy egy férfi a pécsi vasútállomás környékén egy furcsa, pedállal hajtható járgányon visz körbe-körbe gyerekeket, akik a menekültekhez tartoznak. A felvételek 2015. augusztus 20-a és szeptember 5-e között készültek.

A pécsi vasútállomáson bő két hónap alatt közel 3500 menekülő ember haladt át. Sok család, rengeteg gyerek érkezett, de gyakori volt az elárvult fiatal is

– olvasható a videó elején.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra