Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mikor utazhatunk Görögbe' és Olaszba'?

Majd szólnak.

Mostanra 17 országba mehetünk a saját védettségi igazolványunkkal. Úti cél lehet tehát többek közt, Albánia, Bahrein, az Észak-Macedón Köztársaság, Horvátország, de például Mongólia is. Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége elnöke az ATV-nek elmondta: ”évről évre nincs változás a kedvelt úticélokat illetően, Horvátország, Görögország, Törökország, egyre többen érdeklődnek Olaszország, és Spanyolország iránt, illetve az észak-afrikai országok, Egyiptom és Tunézia is népszerűek.”

Viszont még Görögországgal, Olaszországgal és Spanyolországgal, de még Egyiptommal, és Tunéziával sincs megállapodása Magyarországnak. A Külügyminisztériumtól szerette volna megtudni az ATV Híradója, várható-e, hogy a közeljövőben ezekkel a valóban népszerű célpontnak számító országokkal is lesz-e kétoldalú megállapodás, azt írták: „folytatják a tárgyalásokat, és minden sikeres megállapodásról tájékoztatást adnak.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra