A Nyugat szerkesztőségét is meglátogatta a Mikulás

Segít nekünk stúdiót építeni és még ajándékot is kaptunk.

Hétfő kora délelőtt erőteljes kopogás hallatszott a szerkesztőség bejárata felől, majd maga a Mikulás jelent meg az ajtóban teljes életnagyságban.

Kezében piros zsák, a piros zsákban kis ajándékcsomagok, amiből bőven kaptak az éppen jelen lévő kollégáink, még főszerkesztőnk is pár perc türelmet kért tárgyalópartnereitől, mivel éppen online megbeszélése volt, de ő sem hagyhatta ki a közös fotót.

Roznár Gyöngy főszerkesztő a Mikulással.
Szilágyi József (telefonos fotó)

A Mikulás elmesélte, beírta a GPS-be, hogy Helsinki az már Nyugat?, a GPS pedig idevezette a szerkesztőségbe.

Czömpöl Bianka és Horváth Zsolt a Mikulás bácsival.
Szilágyi József (telefonos fotó)

Azt is elmondta, hogy pár helyen már megfordult, de sok dolga van még ma, beteg, ágyhoz kötött gyerekeket is meglátogat. Aztán gyorsan elköszönt, hiszen sok helyen várják még.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű