Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mikuláscsomagokból ítélve ezek az autótulajdonosok nagyon jó gyerekek voltak

A lakók annyira mégsem örülnek neki, mert a két parkolóhelyet hetek óta szabálytalanul foglalják.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasónktól kaptunk pár fotót, amin az látható, hogy Szombathelyen a Szily János utca belső parkolójában két rendszám nélküli autó parkol, a szélvédőjüket pedig úgy egy tucat parkolási bírság díszíti.

Díszszemléznek a mikuláscsomagok
Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Olvasónk, aki ott lakik a parkoló mellett, elmondta, hogy hetek óta itt áll a két autó, a tulajdonost/tulajdonosokat még senki nem látta, de pár naponta valaki összeszedi a mikuláscsomagokat és minden kezdődik elölről.

A még nagyobb baj pedig az, hogy látszólag senki nem nagyon tud, vagy nem akar tenni semmit.

Szinte már hihetetlen, hogy egy ilyen helyzetben a lakók annyit látnak, hogy gyűlik, gyűlik és gyűlik a bírság a szélvédőn, aztán hopp, eltűnik és ennyi. Az is biztos, hogy nem fizeti be senki, rendszám híján pedig a tulajdonost sem tudják megkeresni.

Olvasó

Olvasónk már kereste a SZOVA-t és a Közterület-felügyeletet is, de azt egyelőre még senki nem tudta megmondani neki, hogy mikor és hogyan lesz megoldva ez a probléma.

Szóval ez ilyen egyszerű lenne?

Ha leveszem a rendszámot, mielőtt a tilosban parkolok, majd felteszem, ha elindulok, bármikor és bárhol parkolhatok ingyen?

Mi is megkérdeztük a SZOVA-t és a köztereseket, de egyelőre nem kaptuk meg a választ. Amint megtudjuk, mi lesz a sorsa a két autónak, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

A kérdések elküldése után, cikkünk megjelenésének napján az egyik autót a Közterület-felügyelet munkatársai elszállították.

Kérdéseinket ismételten elküldtük a Közterület-felügyelet vezetőjének, aki hétfőn tud pontos tájékoztatást adni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés