Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Milliárdos lett Rogán Cecília üzleti partnere

És hogy még érdekesebb legyen a történet, egy békásmegyeri panelba van bejelentve.

A Magno Studio Kft. a semmiből bukkant fel a kormányközeli üzletek közelében és meglepő karriert futott be az elmúlt néhány évben: míg 2016-ban csak 30 millió forintos nyereséget termeltek, 2020-ban már 1,14 milliárd forintot. A tulajdonosnak, Horváth Lászlónak pedig így éppen a válság évében sikerült milliárdossá válnia – írja a HVG.

A cég papíron 4 főt foglalkoztat és egy békásmegyeri panelba van bejelentve, de ez még nem minden, ennél érdekesebb szálak is vannak a történetben. Ahogy azt az Átlátszó 2018-ban megírta, a Stop Soros kampányból például majdnem 700 millió forintot kaptak, a 2018-as választás előtt pedig csaknem 4 milliárdot.

A HVG-nek pedig sikerült még egy fontos információt kiderítenie, amikor a Rogán Cecíliához köthető fitneszrendezvények után érdeklődött az egyik állami szponzornál. Az MVM el is küldte a vonatkozó szerződéseket, melyekből kiderült, hogy a rendezvényekre szánt szponzorpénzt nem Rogán Cecíliáék cége kapta, hanem szervezőként a Magno Studió Kft. Tehát valamilyen furcsa véletlen folytán a propagandaminiszter, Rogán Antal akkori feleségének rendezvényei is ehhez a céghez futottak be.

Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra