Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Milliós csomagok hullottak az égből

A légteret próbálták kihasználni a csempészek Szabolcs-Szatmár Bereg megyében. De jött a NAV.

Éjszakai terepszemlére indultak a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Tuzsér és Komoró közti külterületen a pénzügyőrök és a rendőrök. A légtérből aztán halk motorhangra lettek figyelmesek, majd folyamatos tompa puffanásokat hallottak.

Miután landoltak a csomagok, jött is egy ember összeszedni őket, de a hőkamerák lebuktatták. Mint kiderült, összesen 1190 doboz zárjegy nélküli cigaretta jött „légipostán”, az adózatlan füstölnivalót pedig Koda, a NAV cigarettakereső kutyája segített megkeresni.

A pénzügyőrök lefoglalták a 2,6 millió forint dohányterméket, a begyűjtő ellen pedig jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indítottak, a 23 éves kisvárdai férfi közel 4 millió forint bírságra is számíthat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra